1)Zavedení formátu B4 rozhodně nebylo z důvodů "neskenovatelnosti", ale pouze z ekonomického hlediska. Hotové výtisky jsou ořezávány a méně ořezu = méně odpadu = větší výtěžnost.
Ale dá se to dobře použít jako argument pro vyšší cenu, jak to předvádí (a už i přiznal) autor RW.
2)Pojem líbí / nelíbí je čistě subjektivní.
To, že řeknu o nějakém modelu že je "krabicový" prostě jen vyjadřuje můj pocit z modelu. Ani bych to nenazýval kritikou.
Pokud to tak někdo bere, jeho věc. Ale tvoje argumentace Zdenku mi přijde dětinská. Jako autora by tě mělo zajímat, proč to tak někomu připadá a ne se hned ježit.
Ale ty jsi určitě spokojený sám se sebou, tak proč si to nechat někým nechat kazit. To chápu.
3)Zjistit IP adresu není žádný problém. Ale změnit si ji s dnešním softwarem taky ne.
V tomto případě jsou IP adresy odlišné a myslím, že je absolutně bezpředmětné to řešit.
4)Přijde mi zajímavý myšlenkový pochod, že jedna pochvala převyšuje (má větší hodnotu) než jedna kritika.
5)Toto forum vzniklo za jiných důvodů, než si Zdenku nejspíš myslíš. Jde nám o modelaření, ne propagaci modelů. Počet členů je ovlivněn dalšími aspekty, ale to nic ...
P.S.To, že tě někdo poplácá na výstavě po zádech a pochválí ti model, nebo napíše na foru, jak se mu to líbí - to bych moc bernou minci nebral.
Udělej si porovnání počtu prodaných versus postavených modelů. To ber jako bernou minci ...
P.P.S.Nechť si píše dál své průpovídky kdo chce, tohle je má poslední reakce na tomto fóru, až do odvolání. TEČKA
Ha - výhrůžka?!