Jako další model jsem si vybral Ferrari 156/85 s jezdcem Stefan Johansson. Napřed jsem si musel trochu upravit barevnost dílů, protože to klukům opět nevyšlo podle očekávání. Na začátek jsem začal podlahou a zadním difuzorem, ještě doplněný o zadní část motoru s výfuky a kryty.
Po drobných úpravách jsem dokončil zadní zavěšení kol s brzdovými kotouči. Při lepení tlumičů jsem po nalepení zjistil, že jsem zapomněl na krytky tlumičů. Z nádobky jsem rozvedl hadičky.
V zadní části jsem přilepil držák zadního křídla s koncovým světlem a dokončil jsem práci na kokpitu, kde asi dalo nejvíce zabrat vytvarování a slepení sedačky.
Tak jsem se propracoval monokokem, kde dalo hodně práce napasovat kokpit. Ale opět po drobných opravách to vše sedí. Ještě před přilepením monokomu jsem přilepil na podlahu lišty bočnic a chladiče.
Model doplněn o přední a zadní přítlačné křídla. Na bočnice nalepeny sacáky k turbu a přední zavěšení kol. To dokončím společně se zpětnými zrcátky až po dokončení kol.
Po nasunutí kol na nápravy jsem dokončil přední zavěšení kol. Protože se mi noc nelíbila původní zpětná zrcátka, tak jsem si udělal vlastní. Trochu více odpovídají skutečnosti a hlavně tvarově vypadají lépe. Tímto je tedy model vozu Ferrari 156/85 Stefana Johanssona ze závodu GP Canada 1985 HOTOVÝ.