Tak jsem se pustil do žhavé novinky od Mega Graphic sportovní vůz Audi A4 DTM 2009 R14 plus. Pro začátek jsem udělal kola za pomocí laserových doplňků k tomuto modelu. Sice mám zatím jenom kola, ale už se těším podle toho jak vypadají i na zbytek modelu.
Přední část karoserie dokončená. Jediná změna při sestavování podle návodu bylo, že jsem pod světla nejdříve nalepil díly nárazníku (5 a 11) až potom přilepil celek na spodek přídě. A jdu na střechu a prosklení kabiny.
Hotové strany karoserie zkompletované se střechou a k tomuto celku přilepena i přední část karoserie. Ještě před přilepením je dobré nalepit stěrač na čelní sklo.
Dokončil jsem karoserii uzavřením zádi čelem a nárazníkem. Do karoserie jsem nalepil přední a zadní nápravy. Nejdříve nalepím podlahu pro lepší zpracování, až teprve pak nalepím výfuky.
Spodek vozu uzavřený podlahou a levou a pravou stranu nalepeny výfuky. Kola jsou zatím na modelu pouze na sucho. Tak a už mě čekají jenom drobnosti jako aerodynamické prvky a doplňky karoserie.
Času zrovna moc není, ale přesto se mi podařilo tento model dokončit. Sice jsem se na aerodynamických prvcích a doplňcích karoserie dost potrápil a není to na sto procent, přesto jsem s tímto modelem spokojený. Až bude více času, ještě bych chtěl udělat alespoň dvě vrstvy laku na zpevnění.