Konečně také něco ze stavby modelu. Tak motor Zetoru by byl hotový, doplněný ještě v přední části chladičem. Jediné co mě opět mrzí je, že opět foťák vytahuje retuš. Ve skutečnosti to tak hrozně nevypadá.
Času málo a ještě se k tomu přidalo to vedro a tak kolikrát místo lepení odpočinek po práci. Přesto se mi podařilo udělat v zadní části zvedací ramena a tažná zařízení. K rozvodovce přilepené hotové nápravy. Také už jsem doplnil pracoviště řidiče o pedály a páky. V přední části nalepená maska. Už je hotová kapota i nádrž s paludní deskou a volantem. Teď už všechno pouze sestavit dohromady.
Všechno slepené do jednoho celku a kabina doplněna o pedály a řadící páky. Do kapoty ještě vlepený výfuk zatím bez koncovky. V této fázi, ale musím stavbu přerušit a pustit se do beta stavby.
Téměř po dvou měsících jsem se opět pustil do dokončení tohoto modelu. Již k hotovým částem traktoru jsem dokončil přední nápravu s pákami řízení. Dále jsem doplnil zbývající malé díly jako vzduchovou nádrž, světla, plech na přídi, přední blatníky a sedačku v kabině. Také jsem dokončil ukončení výfuku. Nyní pracuji na kolech a až potom dokončím prosklenou kabinu.
Prosklená kabina je je hotová a na sucho osazená na traktor. Ještě jsem chtěl dělat ochranný rám, ale zatím jsem výrobu rámu odložil na neurčito.
Už pracuji i na řádkovém vyorávači, který je součásti vystřihovánky. Po zkompletování bočnic jsem je propojil a pomalu jsem začal pracovat na dopravníku. Dnes určitě strávím spoustu času na dokončení dopravníku.