A nyní již k samotné stavbě. Začal jsem podvozkem vozu a koly. Zde mě musíte omluvit za špatné nalepení mechanismu zatáčení. Dělal jsem podle starého návodu a potom už bylo pozdě na opravu.

Kabina a přední kapota. Tak trochu se strachem jsem se pustil do kabiny a hlavně jak zvládnu blatníky. Vše dopadlo dobře a zde můžete vidět vylepšení na modelu. První je zpevnění spodní části kabiny a druhé podstatnější je zaoblení přední kapoty. Hodně to oživilo reálnost modelu.

Na podvozek přilepena kabina a usazený motor. Kabina doplněna o všechny drobnosti.

Nástavba. Jako první byla práce na samotné nádrži. Zde jsem si to trochu ulehčil a udělal jsem vnitřní rozvod trubek pouze na jednom poli. Po slepení těla nádrže a čel doplněných o vodoznaky a výpusť. Horní část nádrže doplněna o víko, vpust a ochozový žebřík. Na rám usazený hotový rám nástavby s blatníky, zadním nárazníkem a nosičem rezervy.

Dokončení nástavby. Na pravé straně usazeno čerpadlo s rozvodem potrubí a palivová nádrž. Na bok nádrže přilepený žebřík. Zde je možnost si udělat vlastní nebo použít papírový. Změna byla provedena i na čerpadle, které se podstatně zmenšilo oproti beta stavbě. Na levé straně usazený koš s hadicemi.

A již hotový model.

Doufáme, že se Vám model bude líbit a budete s jeho stavbou spokojení.