Než se pustím do stavby tahače, jsem se na rozjezd rozhodl začít stavbou návěsu. Místo kontejneru použiji nádržkový kontejner - eurotainer od RW. Celý víkend jsem neměl po ruce fotoaparát, tak zatím přináším počáteční stavbu na rámu návěsu.
Konečně mám fotoaparát, tak můžu přidat fotky z dalšího postupu. Rám jsem doplnil o nápravy a podpěrné nohy. Rovněž přibily vzduchojemy a na boku skříňka s držáky ochranných rámů.
Sestavil jsem podvozek s motorem, nosníky kabiny a kompletní přední nápravu. V pozdějším dodělávání tedy podle návodu, by byl dost špatný přístup na jeho dodělání. Na podvozek nalepena kabina, tedy až na blatníky. Ty budu přilepovat v průběhu další stavby.
Pokračuji ve stavbě podvozku, který jsem doplnil o schůdky. Ty jsem po slepení napřed nalepil na blatník a až potom na podvozek. V této fázi jsem přilepil oba blatníky ke kabině. Dále jsem na podvozek přilepil filtr s nádrží, plechy, nosník tažného sedla a zkompletovanou zadní nápravu. Na pravý bok držák rezervy s rezervou.