Interiér kabiny je hotový a můžu konečně celou kabinu uzavřít. Nějak se mi nechtělo trápit se s kyslíkovými bombami a tak jsem je udělal celé ze dřeva. Použil jsem obyčejnou dřevěnou kulatinu a zbrousil hrany a přidal ventil ze špejle. Celé jsem je přetřel akrylovou barvou.
Kabina přilepena na interiér a vlepený chladič. Konečně jsem se dotrápil drobotinou na kabině. Ještě zbývají stupačky a stěrače a konečně s celkem na podvozek.
K motoru jsem přilepil výfukové potrubí a hotovou kabinu osadil na podvozek. Za kabinu přidaný samotný výfuk. A hurá na nástavbu. Zatím to jde dobře bez závažného nedostatku při lepení nebo nepřesnosti dílů.
Do zadní části nástavby jsem nalepil polici a hotovými hadicemi. Ještě než jsem do polic vlepil hadice, tak jsem napřed nalepil sekery, osvětlení a dva ventily. Už jsem zpracoval i celé čerpadlo, ale jeho kompletaci dokončím až při nalepení nástavby na podvozek.
Konečně jsem dodělal zadní čelo nástavby. Dalo to dost zabrat, hlavně usazení pístů a přilepení zadního čela. Ale nakonec to dopadlo dobře. Hlavně jsem rád, že při zavření dosedají dvířka na kapotu. Usadil jsem celou nástavbu na podvozek a dokončil čerpadlo.
Pomalu finišuji, ale ta drobotina není moc na moje ručičky. Přibily proudnice v nástavbě, žebřík na zádi vozu a nádrže na palivo. Na vrchu nástavby vodní dělo, poklop a závěsná oka. Na boku nástavby obrysová světla.